Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Deniz Poyraz Cenaze - PAK, Kürt Kızı Deniz Poyraz'ın İzmir'deki Cenaze Törenine ... / Deniz poyraz'ın cenazesi yakınları ve partililer tarafından i̇zmir adli tıp kurumu morgundan alınıp kısa süreli bir gerginlik yaşandı.

Deniz Poyraz Cenaze - PAK, Kürt Kızı Deniz Poyraz'ın İzmir'deki Cenaze Törenine ... / Deniz poyraz'ın cenazesi yakınları ve partililer tarafından i̇zmir adli tıp kurumu morgundan alınıp kısa süreli bir gerginlik yaşandı.. Burada yine eh hdp eş genel başkanlarından kısa bir açıklama bekliyoruz burdaki cenaze töreni sırasında ancak. Deniz poyraz'ın saldırı sırasında binada yalnız olduğu bildirildi. Savcının incelemesinin ardından poyraz'ın cenazesi, otopsi yapılmak üzere cenaze aracıyla i̇zmir adli tıp morguna kaldırıldı. Deniz poyraz'ın annesi fehime poyraz, benim kızıma ne işkence çektirdiyse, allah ona da versin. Anne fehime poyraz, denizler ölmez, deniz gitti, binlerce deniz gelecek.

Katil onur gencer tarafından öldürülen poyraz'ın cenazesine binlerce kişi poyraz'ın cenaze törenine i̇zmir büyükşehir belediyesi başkanı tunç soyer, chp milletvekilleri. Hdp'nin i̇zmir il binasına yapılan saldırı sonucunda parti çalışanı deniz. Ailesi, poyraz'ın tabutunun başında ağıtlar yaktı. Denizler ölmez, deniz gitti, binlerce deniz gelecek. Kitle, daha sonra anne fehime poyraz ile birlikte cenaze töreninin düzenleneceği.

HDP İl Binasındaki saldırıda ölen Deniz Poyraz'ın ...
HDP İl Binasındaki saldırıda ölen Deniz Poyraz'ın ... from i.samsunsonhaber.com
İzmir'de, hdp i̇l binasına düzenlenen silahlı saldırı sonucu öldürülen deniz poyraz, kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı. Kitle, daha sonra anne fehime poyraz ile birlikte cenaze töreninin düzenleneceği kadifekale camii'ye. Ne mutlu bana ki deniz'in annesiyim. İzmir i̇l binamıza yapılan saldırıda katledilen deniz poyraz, bugün son yolculuğuna uğurlanıyor. Polis, bez parçasına el koydu. Hdp'den yapılan açıklamada deniz poyraz'ın cenazesinin yarın (18 haziran cuma) i̇zmir kadıfekale'de saat 17:00'de son yolculuğuna uğurlanacağını duyurdu. Poyraz'ın cenazesinin getirildiği aile evinin önünde bir toplanan kitle, sık sık denizler ölmez sloganları attı. Deniz poyraz'ın annesi fehime poyraz, babası abdüllillah poyraz, kardeşleri ve akrabalarının yanı sıra hdp eş.

Kitle, daha sonra anne fehime poyraz ile birlikte cenaze töreninin düzenleneceği kadifekale camii'ye doğru.

Cenazeye hdp eş başkanı pervin buldan'ın yanı sıra chp'li ve hdp'li milletvekilleri ile chp'li i̇zmir. Kitle, daha sonra anne fehime poyraz ile birlikte cenaze töreninin düzenleneceği. İzmir'de hdp'ye yönelik saldırıda katledilen deniz poyraz'ın ailesi, yakınları ve partililer, cenazeyi almak üzere konak ilçede bulunan tepecik mahallesi'ndeki mezarlıklar müdürlüğü'ne geldi. Halkların demokratik partisi'ne saldırıda katledilen deniz poyraz için i̇zmir'in konak ilçesine bağlı kadifekale semtinde cenaze töreni düzenlecek. Ne mutlu bana ki deniz'in annesiyim. Deniz poyraz için 'deniz benim deniz'im değil, kürdistan'ın deniz'i… ifadesini kullanan baba poyraz şöyle konuştu: Halkların demokratik partisi (hdp) i̇zmir i̇l örgütü'ne yönelik silahlı saldırıda katledilen deniz poyraz'ın. Katil onur gencer tarafından öldürülen poyraz'ın cenazesine binlerce kişi poyraz'ın cenaze törenine i̇zmir büyükşehir belediyesi başkanı tunç soyer, chp milletvekilleri. Hdp i̇zmir il binasına yönelik saldırıda öldürülen deniz poyraz'ın annesi fehime poyraz isyan etti. Cenaze hdp vekilleri, il eş başkanları eşliğinde konak ilçede bulunan tepecik mahallesi'ndeki mezarlıklar. Hdp'nin i̇zmir il binasına yapılan saldırı sonucunda parti çalışanı deniz. Burada yine eh hdp eş genel başkanlarından kısa bir açıklama bekliyoruz burdaki cenaze töreni sırasında ancak. İzmir i̇l binamıza yapılan saldırıda katledilen deniz poyraz, bugün son yolculuğuna uğurlanıyor.

Deniz poyraz'ın cenazesi yakınları ve partililer tarafından i̇zmir adli tıp kurumu morgundan alınıp hava şehitleri kadifekale camisi'ne getirildi. Daha sonrasındaysa deniz poyraz cenazesi alınarak eh buca'daki mezarlığa götürülücek. Kitle, daha sonra anne fehime poyraz ile birlikte cenaze töreninin düzenleneceği. Kitle, daha sonra anne fehime poyraz ile birlikte cenaze töreninin düzenleneceği kadifekale camii'ye doğru. Savcının incelemesinin ardından poyraz'ın cenazesi, otopsi yapılmak üzere cenaze aracıyla i̇zmir adli tıp morguna kaldırıldı.

Politie bedreigt familie Deniz Poyraz - Turkije ...
Politie bedreigt familie Deniz Poyraz - Turkije ... from koerdischnieuws.nl
Hdp üst yöneti̇mi̇ cenazedeydi̇ cenazeye hdp eş. Savcının incelemesinin ardından poyraz'ın cenazesi, otopsi yapılmak üzere cenaze aracıyla i̇zmir adli tıp morguna kaldırıldı. Hdp'ye yönelik saldırıda katledilen deniz poyraz'ın cenazesi, mezarlıklar müdürlüğünden alınarak, aile evine götürüldü. Onların (pkk'lı teröristler), partinin, hdp'nin, namuslu, şerefli, elini vicdanına koyan. Deniz poyraz için 'deniz benim deniz'im değil, kürdistan'ın deniz'i… ifadesini kullanan baba poyraz şöyle konuştu: Ne mutlu bana ki deniz'in annesiyim. Anne fehime poyraz, denizler ölmez, deniz gitti, binlerce deniz gelecek. Deniz poyraz'ı kim neden öldürdü, katil zanlısı tutuklandı mı?

Poyraz, açın evladımı göreyim, suçsuz kızımı öldürdüler dedi.

Kılınan cenaze namazını ardından deniz poyraz'ın cenazesi yeni buca mezarlığı'na defnedildi. Deniz poyraz için 'deniz benim deniz'im değil, kürdistan'ın deniz'i… ifadesini kullanan baba poyraz şöyle konuştu: Deniz poyraz'ın saldırı sırasında binada yalnız olduğu bildirildi. Deniz poyraz'ın cenazesi yakınları ve partililer tarafından i̇zmir adli tıp kurumu morgundan alınıp kısa süreli bir gerginlik yaşandı. Daha sonrasındaysa deniz poyraz cenazesi alınarak eh buca'daki mezarlığa götürülücek. Kitle, daha sonra anne fehime poyraz ile birlikte cenaze töreninin düzenleneceği kadifekale camii'ye. Kitle, daha sonra anne fehime poyraz ile birlikte cenaze töreninin düzenleneceği kadifekale camii'ye doğru yürüyüşe geçti. Anne fehime poyraz, denizler ölmez, deniz gitti, binlerce deniz gelecek. Katil onur gencer tarafından öldürülen poyraz'ın cenazesine binlerce kişi poyraz'ın cenaze törenine i̇zmir büyükşehir belediyesi başkanı tunç soyer, chp milletvekilleri. İzmir hdp i̇l başkanlığı'nda parti çalışanı deniz poyraz, dün tabancayla vurularak hayatını kaybetti. Deniz poyraz'ın ailesi, yakınları ve partililer, cenazeyi almak üzere konak ilçede bulunan tepecik mahallesi'ndeki mezarlıklar müdürlüğü'ne geldi. Burada yine eh hdp eş genel başkanlarından kısa bir açıklama bekliyoruz burdaki cenaze töreni sırasında ancak. Cenaze hdp vekilleri, il eş başkanları eşliğinde konak ilçede bulunan tepecik mahallesi'ndeki mezarlıklar.

Polis, bez parçasına el koydu. Halkların demokratik partisi'ne saldırıda katledilen deniz poyraz için i̇zmir'in konak ilçesine bağlı kadifekale semtinde cenaze töreni düzenlecek. Halkların demokratik partisi (hdp) i̇zmir i̇l örgütü'ne yönelik silahlı saldırıda katledilen deniz poyraz'ın. Deniz poyraz'ın annesi fehime poyraz, benim kızıma ne işkence çektirdiyse, allah ona da versin. İzmir'de hdp'ye yönelik saldırıda katledilen deniz poyraz'ın ailesi, yakınları ve partililer, cenazeyi almak üzere konak ilçede bulunan tepecik mahallesi'ndeki mezarlıklar müdürlüğü'ne geldi.

HDP İl Binasındaki saldırıda ölen Deniz Poyraz'ın ...
HDP İl Binasındaki saldırıda ölen Deniz Poyraz'ın ... from www.yazargazetesi.com.tr
Kılınan cenaze namazını ardından deniz poyraz'ın cenazesi yeni buca mezarlığı'na defnedildi. Denizler ölmez, deniz gitti, binlerce deniz gelecek. Cenaze hdp vekilleri, il eş başkanları eşliğinde konak ilçede bulunan tepecik mahallesi'ndeki mezarlıklar. Deniz poyraz'ın ailesi, yakınları ve partililer, cenazeyi almak üzere konak ilçede bulunan tepecik mahallesi'ndeki mezarlıklar müdürlüğü'ne geldi. Anne fehime poyraz, denizler ölmez, deniz gitti, binlerce deniz gelecek. Deniz poyraz'ın cenazesi yakınları ve partililer tarafından i̇zmir adli tıp kurumu morgundan alınıp hava şehitleri kadifekale camisi'ne getirildi. Onların (pkk'lı teröristler), partinin, hdp'nin, namuslu, şerefli, elini vicdanına koyan. İzmir i̇l binamıza yapılan saldırıda katledilen deniz poyraz, bugün son yolculuğuna uğurlanıyor.

Denizler ölmez, deniz gitti, binlerce deniz gelecek.

Ne mutlu bana ki deniz'in annesiyim. Anne fehime poyraz, denizler ölmez, deniz gitti, binlerce deniz gelecek. Cenazeye hdp eş başkanı pervin buldan'ın yanı sıra chp'li ve hdp'li milletvekilleri ile chp'li i̇zmir. İzmir'de hdp'ye yönelik saldırıda katledilen deniz poyraz'ın ailesi, yakınları ve partililer, cenazeyi almak üzere konak ilçede bulunan tepecik mahallesi'ndeki mezarlıklar müdürlüğü'ne geldi. Hdp'nin i̇zmir il binasına yapılan saldırı sonucunda parti çalışanı deniz. Cenaze hdp vekilleri, il eş başkanları eşliğinde konak ilçede bulunan tepecik mahallesi'ndeki mezarlıklar. İzmir i̇l binamıza yapılan saldırıda katledilen deniz poyraz, bugün son yolculuğuna uğurlanıyor. Kılınan cenaze namazını ardından deniz poyraz'ın cenazesi yeni buca mezarlığı'na defnedildi. Deniz poyraz'ı kim neden öldürdü, katil zanlısı tutuklandı mı? Halkların demokratik partisi (hdp) i̇zmir i̇l örgütü'ne yönelik silahlı saldırıda katledilen deniz poyraz'ın. Kadifekale camii'nde yapılan cenaze törenine eş genel başkanlarımız pervin buldan ve mithat. Poyraz'ın cenazesinin getirildiği aile evinin önünde bir toplanan kitle, sık sık denizler ölmez sloganları attı. Deniz poyraz'ın cenazesinde kısa süreli gerginlik.

Deniz poyraz için bugün i̇zmir'de cenaze töreni düzenlenecek deniz poyraz. Anne fehime poyraz, denizler ölmez, deniz gitti, binlerce deniz gelecek.